شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی
اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی
اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی یکی از مراحل پیش روی متقاضیان سیس مرکز مشاوره میشد . سازمان بهزیستی کشور امور مشاوره و روانشناسی خدمات بسیاری به مددجویان خود ارائه میدهد . این راس متقاضیان سیس مراکز مشاوره ، ملزم به اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی میشند . چرا که بر طبق قوانین مصوب سال های اخیر ، سازمان بهزیستی موظف میشد که به اخذ مجوز مراکز مشاوره نظارت و رسیدگی کند . البته ید به این نکته اشاره کرد که کنار سازمان بهزیستی کشور ، نظام روانشناسی نیز حق دخالت برخی امور مربوط به اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی را دارد . که این به معنای اجازه ی صدور مجوز برای فعالیت مرکز مشاوره نمیشد . و این سازمان تنها برخی امور از جمله صدور پروانه و تعیین صلاحیت افراد متقاضی برای سیس مراکز مشاوره ، میتواند فعالیت کند .
شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی
شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی از سوی این سازمان و سایر سازمان های مربوطه اعلام میگردد . توجه به اهمیت امر مشاوره و روانشناسی جوامع امروزی و بخصوص افزایش نیاز به مشاوره کشور ما ، افرادی که متقاضی اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی هستند ، مییستی صلاحیت لازم و همچنین تمام شرایط اعلام شده برای اخذ مجوز را داشته شند . از جمله ی شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی داشتن حداقل مک کارشناسی ارشد یکی از رشته های روانشناسی و یا مشاوره میشد . که ید از زمان اخذ مک تحصیلی حداقل یک سال گذشته شد . همچنین عضویت سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ی کشور از دیگر شرایط اخذ مجوز مرکز مشاوره از بهزیستی است . که این مرکز توجه به قوانین و مقررات خاص خود برای پذیرش اعضا میتواند تعیین صلاحیت متقاضیان سازمان بهزیستی ، همکاری نماید .
داشتن بعیت جمهوری اسلامی ایران ، اعتقاد به دین مبین اسلام و یا یکی از ادیان تصریح شده قانون اساسی کشور ، نداشتن هیچگونه عناد و دشمنی نظام جمهوری اسلامی ایران ، عدم سوء سابقه کیفری و عدم محرومیت های اجتماعی ، نداشتن سوء شهرت و فساد اخلاقی ، عدم اعتیاد به مواد مخ و روان گردان و داشتن کارت پایان خدمت سرزی و یا کارت معافیت دائم از خدمت وظیفه ی عمومی برای آقایان و … از دیگر شرایط اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی میشند .
مراحل اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی
مراحل اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی ، شامل فراهم آوردن تمام مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز میشد . که هر متقاضی بر اساس اطلاعیه ها و قوانین این سازمان ید این مراحل را طی کند . بدیهی است که اولین و مهمترین مرحله ، کسب مک مربوطه و مورد یید سازمان میشد . متقاضیان اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی ید پس از گذشت یکسال از اخذ مک تحصیلی و کسب مهارت های علمی و عملی ، سازمان روانشناسی و مشاوره کشور عضو شوند . این مرحله از مراحل اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی به متقاضی پروانه ی اشتغال اهدا میگردد . سپس ید برای اخذ پروانه ی اشتغال حرفه ای اقدام شود . از دیگر مراحل اخذ مجوز مراکز مشاوره بهزیستی ، برگزاری آزمون کتبی میشد . داوطلن پذیرفته شده این آزمون ، ید مصاحبه ی حضوری نیز شرکت کنند .
حال گذر از این مراحل و قبولی مصاحبه حضوری متقاضیان ید به مدت سه ماه دوره ی کار آموزی شرکت کنند . این دوره های کارآموزی متقاضیان مهارت ها ی لازم جهت ارائه خدمات مشاوره ای و روانشناسی را کسب میکنند . نهایت متقاضیان میتوانند اخذ مجوز از سازمان بهزیستی برای مراکز مشاوره و روانشناسی این حوزه ها فعالیت کنند . واقع میتوان اینگونه استط کرد ، که صدور مجوز فعالیت مراکز مشاوره از سوی سازمان بهزیستی به معنای انجام دادن استعلامات لازم ، برای یید صلاحیت متقاضیان یافت مجوز مراکز مشاوره و روانشناسی ، از سوی این سازمان و ثبت نهایی این مراکز مشاوره و روانشناسی میشد .
مدارک لازم اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی
مدارک لازم اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی از طریق این سازمان ، به اطلاع متقاضیان سیس مراکز مشاوره و روانشناسی میرسد . داوطلن میتوانند برای آگاهی از لیست این مدارک و شرایط لازم به سایت اینترنتی سازمان بهزیستی کشور مراجعه نمایند . همچنین از طریق مراجعه حضوری به سازمان بهزیستی اسن خود ، میتوانند تمام اطلاعات لازم این خصوص را کسب نمایند . از جمله مدارک لازم اخذ مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی میتوان به مواردی همچون ؛ حداقل مک تحصیلی کارشناسی ارشد و مرتبط ، گواهی عدم سابقه کیفری ، گواهی عدم اعتیاد به مواد مخ ، مک پایان خدمت سرزی و یا معافیت دائم برای داوطلن مرد ، مک عضویت سازمان روانشناسی و مشاوره کشور و … اشاره کرد . که داوطلن یافت مجوز فعالیت مرکز مشاوره و روانشناسی ید تمام این مدارک را تهیه نمایند و به مراجع مذکور ، ارائه دهند .
اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی مقطع دکتری و کارشناسی ارشد
اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی مقطع دکتری و کارشناسی ارشد امکان پذیر است . و سازو کار مربوط به خود را دارد . توجه به این که اخذ مجوز مراکز مشاوره نیازمند حداقل مک کارشناسی ارشد میشد ، داوطلن مک تحصیلی پایین تر ، مجاز به یافت پروانه ی فعالیت مرکز مشاوره و روانشناسی ، نیستند . همچنین آن دسته از متقاضیان یافت مجوز برای مرکز مشاوره که دارای مک لاتری هستند ، شانس بیشتری برای پذیرش این پروسه دارند . چرا که داشتن مک تحصیلی لاتر میتواند زمینه را برای کسب دانش و تخصص و تجربه ی بیشتر فراهم کند . و متقاضیان دوره های تحصیلی ارشد و دکتری مهارت های لازم برای ارائه خدمات مشاوره را کسب میکنند . به همین دلیل زمینه ی لازم برای اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی مقطع دکتری و کارشناسی ارشد ، فراهم شده است .
چنانچه شما عزیزان داوطلب یافت مجوز مراکز مشاوره از سازمان بهزیستی کشور میشید ، به شما توصیه میکنیم برای کسب اطلاعات کامل و دقیق ره چگونگی و مراحل یافت مجوز مشاوران متخصص و کار بلد این حوزه مشورت کنید . یکی از مراکز مشاوره قابل اعتماد و تجربه برای امور مربوط به یافت مجوز مراکز مشاوره ، مرکز مشاوره آویژه میشد . مشاوران ما این مرکز آماده خدمت رسانی به شما عزیزان میشند . و بهره گیری از تجربیات خود میتوانند شما عزیزان را این امر یاری دهند . برای بهره گیری از تخصص و دانش مشاورین ما ، میتوانید شماره تلفن های مرکز مشاوره آویژه ، تماس حاصل نمایید و یا به وبسایت ابنترنتی این مرکز ، مراجعه نمایید .
سوالات متداول
شرایط اخذ پروانه روانشناسی از بهزیستی ؟
داشتن مک تحصیلی کارشناسی ارشد و یا لاتر ، داشتن کارت پایان خدمت وظیفه ی عمومی یا داشتن کارت معافیت از سرزی برای آقایان ، عضویت سازمان روانشناسی و مشاوره کشور ، گواهی عدم اعتیاد و … از شرایط اخذ پروانه از سازمان بهزیستی کشور میشد .
چگونگی ثبت مراکز مشاوره بهزیستی ؟
متقاضیان برای ثبت مرکز مشاوره ید به سازمان های مربوطه وسازمان بهزیستی مراجعه نمایند ، انتخاب نام مورد نظر و ارائه مدارک مورد نیاز خواست خود را ثبت کنند . صورت پذیرش مدارک ، نام این مرکز ثبت میشود .
اخذ مجوز مراکز مشاوره از بهزیستی چگونه است؟
برای یافت این مجوز متقاضیان ید ارائه مدارک مورد نیاز و پس از عضویت سازمان نظام مشاوره و روانشناسی کشور و یافت پروانه فعالیت ، آزمون ها و مصاحت بعدی پذیرفته شوند .
منبع:لینک منبع
برچسب: ،